Acil paraya ihtiyacı olanlara müjde! 150 bin TL’ye kadar faizsiz kredi: Ödemeler 2 yıl sonra

Acil paraya ihtiyacı olanlara müjde! 150 bin TL’ye kadar faizsiz kredi: Ödemeler 2 yıl sonra
Seçimden önce sıkça dile getirilen evlenecek gençlere faizsiz kredi desteğinin detayları belli oldu. Gelen son habere göre yeni evlenecek olan çiftlere 150 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği verilecek. Detaylar haberimizde..

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti seçim beyannamesini açıkladı. Buna göre evlilik düşünen gençlerinin yüklerinin bir nebze de olsa hafifleyeceği belirtildi. Kredinin 2 yıl geri ödemesiz dönemi olacağı ve 150 bin TL’ye kadar faizsiz olacağı açıklandı.

 150 BİN TL FAİZSİZ KREDİ

Evlilik düşünen gençler ne yazık ki son dönemlerde artan fiyatlar karşısında yuvasını nasıl kuracağını düşünüyor. Bu noktada Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlenecek gençlere faizsiz evlilik kredisi verileceğini açıkladı. Evliliğe teşvik edecek olan faizsiz kredide aynı zamanda ödeme erteleme imkanı da sunulacak.

24 AY ERTELEMELİ OLACAK

Faizsiz kredi kampanyasında 24 ay ertelemeli olacağı ifade edildi. Erdoğan açıklamasında yeni evliliklerin teşvik edilmesi için Aile ve Gençlik Bankası üzerinden 2 yıla kadar ertelemeli bir şekilde 48 aya kadar evlilik kredisi verilecek. Kredi miktarının 150 bin TL olacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Erdoğan, detayları Ak Parti seçim beyannamesinde duyurdu. Evlilik kredisine ilişkin detaylar özellikle yeni evlenecek çiftler tarafından merak konusu oldu. 150 bin TL faizsiz ve 2 yıl erteleme kredi de başvuru şartları henüz açıklanmadı. 24 ay ertelemeli ve 48 aya kadar vade imkanının olacağı gelen bilgiler arasında.