9 Nisan 23:59'a kadar mutlaka başvurun! Yapmayanlar pişman olur

9 Nisan 23:59'a kadar mutlaka başvurun! Yapmayanlar pişman olur
İstanbulkart sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. Kart sahiplerine yönelik yapılan açıklamada, kartlara para iadesinin gerçekleştirileceği duyuruldu.

Nakit iade kazanmak için katılım sağlayan kullanıcılar, belirli koşulları yerine getirerek ekonomik bir avantaj elde edebilecekler.

İstanbulkart sahipleri için düzenlenen kampanya, 150 TL nakit iade imkanı sunuyor. Kampanyaya katılan her kart sahibi, belirlenen koşulları yerine getirdiğinde 150 TL nakit iade kazanma şansına sahip olacak.

Kampanya Detayları ve Süresi

İstanbulkart kampanyası, belirli marketlerde belirli günlerde yapılacak harcamaları kapsıyor. Kampanya 11 Mart'ta başladı ve 9 Nisan'a kadar devam edecek. Bu süre zarfında İstanbulkart ile yapılan belirli tutardaki alışverişlerde nakit iade kazanma fırsatı sunulacak.

Kampanya Koşulları ve Kapsamı

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için belirli koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. İstanbulkart sahipleri, kampanya kapsamında belirtilen marketlerde belirli tutar üzerinde alışveriş yaparak nakit iade kazanabilecekler.

Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak belirli tutardaki harcamalarda, kullanıcılara belirli bir miktar nakit iade edilecek. Bu iade miktarı, yapılan harcamaların tutarına ve sırasına göre belirlenmiştir.

Katılım Şartları ve İşlemler

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için İstanbulkart sahiplerinin belirli işlemleri gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu işlemler ve katılım şartları, kullanıcıların kampanyadan en iyi şekilde faydalanmalarını sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

İstanbulkart sahipleri, kampanya ile ilgili bilgilere İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden veya belirtilen iletişim kanalları aracılığıyla ulaşabilirler. Bu iletişim kanalları, kullanıcıların kampanya detayları ve koşulları hakkında bilgi alabilmelerini sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Ödül Dağıtımı ve Süreç İşleyişi

Kampanya kapsamında kazanılan ödüller, belirli süreçler dahilinde kullanıcılara dağıtılacak. Ödül dağıtımı süreci ve işleyişi, kullanıcıların nakit iadelerini sorunsuz bir şekilde alabilmelerini sağlamak amacıyla belirlenmiştir.