31 Mart 23:59'a kadar mutlaka yapmalısınız! Tam tamına 2.000 TL indirim yapılacak

31 Mart 23:59'a kadar mutlaka yapmalısınız! Tam tamına 2.000 TL indirim yapılacak
Akbank, müşterilerine müjdeli bir haberle geldi! Yapılan duyuruya göre, Akbank kart sahipleri artık harcamalarından büyük indirimler kazanabilecekler.

Banka, özel bir kampanya ile müşterilerine tam 2000 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Bu avantajdan faydalanmak için belirli adımların takip edilmesi gerekiyor. Kampanya, 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak.

Akbank'tan Büyük Kampanya: Axess ve Wings Kart Sahiplerine %50 İndirim!

Akbank, müşterilerine müjdeli bir haberle geldi! Banka, Akbank kartı olan ve Axess veya Wings'e başvurarak yeni kredi kartı alan müşterilere özel bir kampanya düzenledi. Bu kampanya sayesinde, market ve gıda sektörlerinde yapılan her harcamadan %50 indirim kazanma fırsatı sunuluyor. Toplamda 2000 TL'ye varan bu indirimle, müşterilerin cebinde daha fazla para kalacak. Kampanya detayları ise şu şekilde:

Akbank’tan Yapılan Açıklamaya Göre Kampanya Detayları:

Akbank, yaptığı kampanya açıklamasında önemli detayları paylaştı. Bu detaylar doğrultusunda, kampanyadan faydalanmak isteyenlerin belirli adımları takip etmeleri gerekiyor. İşte kampanya detayları:

Kampanyadan 12-31 Mart tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak mobil başvuruda bulunanlar kampanyadan faydalanabilir.

Yeni Akbanklı olanların, belirtilen tarihler arasında ilk defa asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 31 Mart tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor.

31 Mart tarihine kadar başvurusu onaylanan müşteriler, market ve gıda sektörlerinde yapacakları her harcamadan %50 indirim kazanabilirler. İşlem başına en fazla 500 TL ve toplamda 2000 TL'ye varan bu indirimden 15 Nisan tarihine kadar faydalanılabilir.

Kampanya kazanımlarının aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılan ilk harcamada geçerli olduğu unutulmamalıdır.

Kazanılan indirimler, kredi kartı onaylandıktan 2 iş günü sonra yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanması ve evraklarının bankaya ulaşmasının ardından kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilirler.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatan ve hata alan veya süreci şubeden tamamlayan katılımcılar da kampanyadan yararlanabilirler.

Akbanklı olan müşteriler, çeşitli kanallar aracılığıyla kredi kartı başvurusunda bulunabilirler.

Kampanyanın bireysel bazda gerçekleşeceği unutulmamalıdır.

Şifresini belirlememiş, kredi kartı kuryede olan veya henüz kredi kartı kullanıma açılmamış müşteriler, Akbank Mobil üzerinden dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyaya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartları dahildir; free, ticari kredi kartı, ek kart ve sanal kart başvuruları geçerli değildir.

Axess veya Wings kredi kartı sahipleri, 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeyeceklerdir.

Kazanılan indirim, ilgili işlem gerçekleştirildiğinde kartlara otomatik olarak yüklenecektir.