2024 asgari ücret 25 bin lira gelişmesi! 1 Nisan'da başlıyoruz diyerek duyurdu

2024 asgari ücret 25 bin lira gelişmesi! 1 Nisan'da başlıyoruz diyerek duyurdu
Genel Başkan Fatih Erbakan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Yeniden Refah Partisi'nin hedeflerini ve vaatlerini detaylarıyla paylaştı.

Erbakan, 1 Nisan itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ahlaklı belediyecilik dönemini başlatma sözü verdi. Partisinin hızla büyüyerek Türkiye'nin en büyük üçüncü partisi olma iddiasını dile getirdi.

30 Yıl Sonra 2024’te Tarihi Bir An

Genel Başkan, 1994 zaferlerinin ardından 30 yıl sonra 2024'te tarihi bir zafer yaşama hedeflerini açıkladı. Yerel yönetimlerde iktidar olmanın önemine vurgu yaparak, ahlaklı ve milli görüş belediyeciliğini milletle buluşturacaklarını belirtti.

Asgari Ücretlilere Müjde

Erbakan, 1 Nisan itibariyle asgari ücretle çalışan belediye çalışanlarının maaşını 25 bin lira yapacaklarını müjdeledi. Adil düzenin yerelde uygulanmaya başlanacağını ve ahlaklı belediyecilik dönemini İstanbul ve Türkiye genelinde başlatacaklarını söyledi.

2028 İktidarının Kapıları Aralanıyor!

Parti lideri, 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin oy patlamasıyla 2028'de iktidar olma yolunun açılacağını ifade etti. Milli görüşle ve Yeniden Refah Partisiyle, milletin sorunlarına çözüm getireceklerini vurguladı.