16 milyon SSK ve Bağ Kur emeklisine müjde! 18.000 TL para verilecek

16 milyon SSK ve Bağ Kur emeklisine müjde! 18.000 TL para verilecek
Yapı Kredi Bankası, milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli bir ödeme duyurusu yaptı.

Banka, emekli maaşını taşıyanlara 18 bin TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Bu yeni promosyon, emekliler arasında büyük ilgi uyandırdı.

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan müşterilere yönelik cazip bir kampanya sunuyor. 7 Mayıs 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler, 18 bin TL’ye varan promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler. Bankadan gelen bilgilere göre, bu promosyon ödemesi emekli maaşı 20 bin TL ve üzeri olanlar için geçerli olacak.

Promosyon Tutarları ve Şartlar

Promosyon Taahhütnamesi'ni imzalayan müşteriler, maaş tutarlarına göre farklı miktarlarda nakit promosyon kazanacaklar. Net gelirleri 9.999 TL’ye kadar olan emekliler 6.250 TL, 10.000 TL ile 14.999 TL arasında olanlar 10.000 TL, 15.000 TL ile 19.999 TL arasında olanlar 12.500 TL ve 20.000 TL'nin üzerindeki emekliler ise 15.000 TL nakit promosyon ödemesi alacaklar. Ek ödül taahhütnamesinin imzalanması ve belirli koşulların yerine getirilmesi halinde, ek nakit ödüller de kazanılabilecek.

Ek Ödül ve Koşullar

Ek ödül taahhütnamesini imzalayan emekliler, 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı vererek maaş baremi bağımsız olarak 1.500 TL ek nakit ödül alabilirler. Ayrıca, aynı süre içinde Yapı Kredi kredi kartı ile 1.000 TL harcama yapmaları durumunda, 1.000 TL ek ödül daha kazanabilirler. Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk kez giriş yapmaları veya yeniden aktif kullanmaya başlamaları durumunda ise 500 TL ek ödül ödemesi yapılacaktır. Bu ödüller, ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Ekstra Avantajlar ve Kısıtlamalar

Promosyon kampanyası dahilinde, müşteriler ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk gününden başlayarak iki ay süreyle 0 faizle 5.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Bu avantajdan yararlanmak için, nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Önemli bir not olarak, 20 Ocak 2022 ile 6 Mayıs 2024 tarihleri arasında ek ödül taahhüdü verip ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda bu kampanyadan yararlanamayacaklardır. Ayrıca, 6 Mayıs 2024 itibarıyla Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığını getiren müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

Başvuru Yöntemleri ve Diğer Bilgiler

Promosyon ve ek nakit ödül başvuruları Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılabilir. Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır. SGK'dan birden fazla gelir veya aylık ödemesi alan emekliler için ödenecek promosyon, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla yatan en son gelir veya aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacak ve tek bir promosyon ödemesi yapılacaktır.