15 Temmuz'a kadar süreniz var! Mutlaka yapmalısınız, acele eden kazanacak: 1.500 TL hediye ediliyor

15 Temmuz'a kadar süreniz var! Mutlaka yapmalısınız, acele eden kazanacak: 1.500 TL hediye ediliyor
Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında 15 Temmuz'a kadar süre verildi. Bu doğrultuda katılanlar 1.500 TL hediye alacak.

Bankkart ile Troy mağazalarından tek seferde yapacağınız 20.000 TL ve üzeri Mac alışverişlerinize 1.500 TL Bankkart Lira verileceği Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Banka tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanya 15 Haziran - 15 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilerek kampanyanın Troy mağazalarında yapacağınız alışverişlerinizde geçerli olduğu ifade edildi.

1.500 TL HEDİYE EDİLECEK

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceği belirtilerek bir müşterinin kampanyadan bir defa faydalanabilir ve en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabildiği bildirildi.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Liralar anında yükleneceği belirtilen duyurunun devamında kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabileceği ifade edildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Ziraat Bankası tarafından kampanya hakkında yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.