14 Nisan'a kadar büyük müjde verildi! Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı:750 TL hediye edilecek

14 Nisan'a kadar büyük müjde verildi! Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı:750 TL hediye edilecek
Ziraat Bankası, müşterilerini memnun etmek için özel bir kampanya düzenliyor. Bankkart sahipleri, Ramazan ayına özel avantajlı alışverişin keyfini çıkaracak.

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kampanya, 6 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuru yapabilirsiniz.

Anlaşmalı İşyerlerinde Yapılan Alışverişe Özel İndirimler

Bankkart sahipleri, kampanya süresince anlaşmalı marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde tek seferde 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL Bankkart Lira kazanacaklar.

İşlemler, sadece Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'larından yapılmalıdır. Aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Bankkart Lira Kazanımı ve Kullanım Şartları

Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yansıtılacaktır. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği Bankkart Lira tutarı en fazla 750 TL'dir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım, sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri de kampanya kapsamında değildir.

Kazanılan Bankkart Liraların İadesi ve Hesap Durumu

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar, hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.