1 yıl boyunca tamamen ücretsiz oldu! İsteyenler hemen yararlanabilir

1 yıl boyunca tamamen ücretsiz oldu! İsteyenler hemen yararlanabilir
İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaptı. Yeni müşterilere yönelik olarak sunulan bu kampanya kapsamında, birçok avantajın yanı sıra EFT/Havale işlemleri 1 yıl boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

İş Bankası'nın kampanya açıklamasına göre, İşCep mobil uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle başvuru yapan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler, 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale işlemlerinden faydalanabilecekler. Bu özel fırsatın yanı sıra, kampanya kapsamında birçok ayrıcalık da sunulacak.

Kampanya İçin Gerekli Koşullar

İş Bankası'nın ücretsiz kampanyasından yararlanabilmek için, başvuru yapan müşterilerin İşCep mobil uygulamasından "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğini kullanarak başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanya süresi boyunca, tek seferde en fazla 211.100 TL işlemleri ücretsiz olacak.

Ayrıca, kampanya kapsamında mesai dışı ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri, mesai dışı FAST işlemleri, geç saatlerde yapılan EFT işlemleri ve K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dışında tutulacak.

Özel Koşullar ve Süreç

İstisna tanımlamaları, İşCep mobil uygulamasından "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğini kullanan müşteriler için 7 iş günü içerisinde yapılacak. Kampanya, İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilen işlemler için geçerli olacak.

İş Bankası, müşterilerine sunduğu bu özel kampanya ile bankacılık işlemlerini daha kolay ve ekonomik hale getirmeyi hedefliyor. Müşterilerin kampanyadan en iyi şekilde faydalanabilmeleri için gerekli koşulların net bir şekilde açıklanması da dikkat çekiyor.