Yılın ilk kar tatili haberi geldi! O illerde okullar tatil edildi: Peş peşe duyuru yapıldı

Yılın ilk kar tatili haberi geldi! O illerde okullar tatil edildi: Peş peşe duyuru yapıldı
Birçok ilde sağanak yağış, fırtına ve kar etkili olurken hava koşullerı nedeni ile okullar tatil edildi.

Çeşitli illerde etkili olan sağanak yağış, fırtına ve kar nedeniyle bazı okullarda tatil kararı alındı. İstanbul'un Şile ilçesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime bir gün ara verilirken, Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle okullar tatil edildi.

20 KASIM'DA OKULLAR AÇILIYOR 

Öğrenciler, yarın okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. 20 Kasım Pazartesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan henüz resmi bir tatil açıklaması yapılmamıştır.

ŞİLE'DE OKULLAR TATİL 

İstanbul'da Şile ilçesinde, 20 Kasım Pazartesi günü ilkokul ve ortaokullarda eğitime ara verildi. Ayrıca, Şile ilçesinde kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli veya kronik hastalığı bulunan personel de aynı gün idari izinli sayılacak.

ZONGULDAK'TA DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Zonguldak'ta ise kent genelinde etkili olan fırtına nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verildi. Aynı gün Zonguldak'ta kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan ara tatil takvimine göre, 13-17 Kasım tarihleri arasındaki tatil süresi devam etmekte olup, henüz 20 Kasım Pazartesi günü için resmi bir tatil açıklaması yapılmamıştır. Bu nedenle, yarın için okulların açık olması beklenmektedir.