Öğrenci ve velilere son dakika duyurusu! 52 şehirde okullar tatil edildi: İşte okulların tatil olduğu iller

Öğrenci ve velilere son dakika duyurusu! 52 şehirde okullar tatil edildi: İşte okulların tatil olduğu iller
Türkiye kar yağışına resmen teslim olurken bazı illerden de haberler gelmeye başladı. Bu illerde okulların tatil edildiği ifade edildi.

Türkiye kar yağışına resmen teslim olurken peş peşe gelen son dakika haberlerine göre 5 ilde birden okulların tatil edildiği bildirildi.

Valiliklerden meydana gelen kar yağışı sonrasında okulların tatil olduğuna dair peş peşe açıklamalar yapılırken 6 Şubat tarihinde yarı yıl tatili sona erecek, tüm Türkiye’de okul zili çalacaktı ancak kar tatili haberi geldi.

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 

Bu doğrultuda 52 şehirde okullar tatil edildi. Bu illerin listesi ise şöyle:

Siirt, Çanakkale, Gümüşhane, Yalova, Tokat, Van, Antalya, Şırnak, Erzincan, Muğla, Balıkesir, Iğdır, Sinop, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Sakarya, Kırıkkale, Düzce, Ardahan, Denizli, Aksaray, Samsun, Kars, Konya, Kırşehir, Yozgat, Ağrı, Burdur, Afyonkarahisar, Erzurum,

Kütahya, Nevşehir, Niğde, Isparta, Giresun, Gaziantep, Malatya, Sivas, Adıyaman, Muş, Elazığ, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Şanlıurfa, Diyarbakır’ın Cüngüş ile Dicle ilçeleri ve Batman’ın Gercüş ilçesinde ve Bitlis’in kent merkezi, Tatvan, Güroymak, Hizan ve Mutki ilçelerinde ve İzmir Tire ilçesinde ve

Antalya’nın Korkuteli, Elmalı ve Akseki ilçelerinde ve Adana’nın Aladağ, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde okullar tatil edildi.