81 ilde okullar tatil edilmişti! MEB yeni tatil kararını duyurdu: Bu ay okullar kapanıyor, öğrencileri ilgilendiriyor

81 ilde okullar tatil edilmişti! MEB yeni tatil kararını duyurdu: Bu ay okullar kapanıyor, öğrencileri ilgilendiriyor
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların tatil edilmesine ilişkin çok önemli bir karar alındı. Bunun yanı sıra o şehirde yarın okulların tatil edilmesi bekleniyor.

MEB son dakika tatil açıklamaları milyonlarca öğrenci tarafından yakından takip edilirken Şubat ayında Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi ile birlikte 81 ilde okullar tatil edilmiş ardından sadece 11 ilde tatil ilan edilmişti. En son okullar 27 Mart atarihinde açıldığı MEB'den tatil hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

OKULLAR BU AY KAPANACAK 

Mart ayının son günlerinde birçok ilde kar yağışı yoğun şekilde etkili olmuş ve eğitim öğretime ara verildiği hatırlanıyor ve Mart ayı kar tatili haberleri sona ererken nisan ayı içinde öğrencilere güzel haber verildi. MEB tarafından bir son dakika haberi duyuruldu Nisan ayı tatil kararı paylaşıldı.

YARIN AKŞAM AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Mart ayı bitti nisan ayına başladık ancak bazı illerde yoğun kar yağışı etkili olmaya devam ederken Muş'ta kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği ifade edildi. Bu tatil kararının Pazartesi günü için de geçerli olması bekleniyor. Valilik tarafından Pazar akşamı açıklama yapılması bekleniyor.

TATİL TARİHİ AÇIKLANDI 

MEB'den son dakika tatil açıklaması ise nisan ayı ara tatiliyle ilgili olurken Nisan ayında ara tatil olacağı ifade edildi. Bu kapsamda ikinci dönem ara tatilin Ramazan Bayramı ile birleşeceği ifade edildi. Bu kapsmada Nisan ayı ara tatili ve Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıktığı belirtilerek Nisan ayı ara tatili 17 Nisan tarihinde başlayacak ve 9 gün sürdükten sonra 25 Nisan'da eğitimin başlayacağı bildirildi.