Zafer Partisi Ümit Özdağ, yerel seçim için karar verdi! Resmen ilan etti
Tüm Türkiye artık mart ayında yapılması beklenen yerel seçimleri beklemeye başladı. Seçime yavaş yavaş gün sayılırken, Zafer Partisi izleyeceği yol haritasını resmen duyurmuş oldu. Özdağ'ın kararı ve yaptığı açıklamalar haberimizde
Mart ayındaki yerel seçimler heyecanla beklenmeye başladı. Geriye doğru sayımda partiler adaylarına ve seçimde izleyecekleri yol haritalarına ilişkin açıklamalar yapmaya başladı.
Genel seçimlerdeki ittifakların devam edip etmeyeceği ifade edilirken, ilk açıklama İYİ Parti Lideri Mera Akşener tarafından dün gelmişti. Akşener, bütün partilere seslenerek ittifak olmadan seçime gidelim çağrısını duyurmuş ve Kılıçdaoğlu’nun kaybetmesine rağmen yeniden genel seçimlerde aday olmasını eleştirmişti.
ÖZDAĞ AÇIKLADI
Zafer Partisi’nden Ümit Özdağ, yaptığı açıklamasında İBB Başkanı İmamoğlu için sert sözler söyleyerek, seçimlerde kendi adaylarını çıkartacaklarını belirtti.
ÜMİT ÖZDAĞ'DAN İMAMOĞLU İÇİN SERT ELEŞTİRİLER
"İstanbul'da, 5 yıl süreyle hizmet imkanını doğru dürüst değerlendirmeyip, kendi kişisel kariyer planlamasını yapan bir belediye başkanının İstanbul için faydalı olacağını düşünmüyorum" diyen Özdağ, İmamoğlu'nu şu sözlerle eleştirdi.
"VAKTİNİ İSTANBUL'A AYIRMAK YERİNE..."
"İmamoğlu geçen seçimlerde çok büyük bir destek bularak seçimleri kazandı. Bunu doğru bir şekilde değerlendirmesi durumunda bugün böyle bir konuyu konuşmuyor olurduk ama İmamoğlu vaktini İstanbul'a ayırmak yerine sürekli Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığı üzerinde durdu ve bugün gelmiş olduğumuz yer, “Beni desteklerseniz kazanırım” noktası."
Bakmadan Geçme