• Haberler
  • Magazin
  • Ünlü isim evine 3 bin TL elektrik faturası gelince isyan etti!

Ünlü isim evine 3 bin TL elektrik faturası gelince isyan etti!

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ece Erken evine gelen elektrik faturasını paylaştı. Vatandaşların sık sık isyan ettiği faturalara bu defa ünlü isimlerden tepki gelmeye başladı.

Art arda gelen zamların ardından özellikle de kış aylarının gelmesinin ardından en büyük sıkıntı faturalar olurken ünlü sunucu Ece Erken evine gelen faturadan yana isyan etti. Sosyal Medya hesabından kendisine gelen elektrik faturasını paylaşarak isyanını dile getiren Ece Erken'e gelen fatura görenleri şaşırttı. 

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ece Erken evine gelen elektrik faturasını paylaştı. Vatandaşların sık sık isyan ettiği faturalara bu defa ünlü isimlerden tepki gelmeye başladı. Sosyal medya hesabından evine gelen elektrik faturasını paylaşarak isyan eden sunucu Ece Erken "Ya hayırdır! Benim evim bir daire sadece bir daire, gelen fatura 3232 TL Pes!'' dedi.

ECE ERKEN'DEN FATURA PAYLAŞIMI!

Kış aylarının gelmesinin ardından vatandaşlar özellikle de faturaların altında ezilirken sadece vatandaşlar değil ünlü isimlerden de faturaya isyan gelmeye devam ediyor. Kış aylarında evde daha fazla vakit geçirilmeye devam ederken gelen elektrik faturaları vatandaşları isyan ettirdi. Son olarak sosyal medya hesabından evine gelen elektrik faturasına isyan eden isim Ece Erken oldu. 

Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem geldi. Evine 3 bin TL elektrik faturasını geldiğini paylaşan Ece Erken Erken, "Ya hayırdır benim evim bir daire sadece bir daire, gelen fatura 3232 TL pes!" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi. 

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken oldukça zorlu dönemlerden geçerken olayların ardından oğluyla vakit geçiren Ece Erken son olarak fatura paylaşımında bulundu. Eşinin vefatının ardından reddi miras yaparak gündeme gelen Ece Erken geçtiğimiz günlerde oğluna 10 bin TL'ye bakıcı araması ile gündeme gelmişti. 

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!