Ülke felaketi yaşadı! Yolcu uçağı düştü: Çok sayıda ölü var! Kabine acil toplanıyor
Nepal'de 68 yolcu ve 4 mürettebatı taşıyan uçak Pokhara Havalimanı'na iniş yaparken düştüğü paylaşıldı. Bu kazada en az 16 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ayrıca uçağın enkazında kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Nepal'de 68 yolcu ve 4 mürettebatı taşıyan Yeti Havayolları'na ait uçak düştüğü belirtilerek kazanın Nepal'in batısındaki Pokhara kenti yakınlarında meydana geldiği ifade edildi.
ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR
Konu hakkında Nepal ordu sözcüsü Krishna Bhandari, uçağın parçalara ayrıldığını belirterek en az 16 kişinin hayatını kaybettiğini ve ölü sayısının artmasından endişe duyduklarını paylaştı. Ayrıca uçakta bulunanların 10'unun yabancı ülke vatandaşı olduğu da bildirildi.
YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ
Kurtarma çalışmaları devam ederken, uçağın ATR 72 çift motorlu kısa mesafeli yolcu uçağı olduğu öğrenildi.
KABİNE TOPLANIYOR
Bununla beraber Nepal Başbakanı kaza nedeniyle kabineyi acil olarak toplama kararı aldığı da duyuruldu.
Bakmadan Geçme