• Haberler
  • Ekonomi
  • Son dakika Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! O illerde yaşayanlara duyuru yapıldı: Ziraat Bankası açıkladı

Son dakika Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! O illerde yaşayanlara duyuru yapıldı: Ziraat Bankası açıkladı

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda o şehirlerde yaşayan vatandaşlarla bilgi paylaşımı yaptı.

Ziraat Bankası sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir duyuru yaptı. Banka tarafından yapılan duyuruda vatandaşlara bilgi paylaşımı yapıldı. Sosyal medya paylaşımında Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye’de mobil araçlar ile hizmet verileceği aktarıldı.

SOSYAL MEDYADAN AKTARILDI

Deprem sonrası bankalardan çeşitli açıklamalar gelmeye devam ederken bir açıklama da Ziraat Bankasından geldi. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara mobil hizmet aracı duyurusu aktarıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda mobil araçların bulunduğu hizmet noktalarının adresleri de paylaşıldı.

YAPILAN DUYURU 

Ziraat Bankası AFAD bağış kampanyası ile ilgili olarak internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Depremlerden dolayı zarar gören afetzedeler için AFAD tarafından başlatılan yardım kampanyasına Bankamız dijital kanallarında Ödemeler menüsünde yer alan Bağış sekmesini kullanarak ya da aşağıdaki hesap numaraları üzerinden katılım sağlayabilirsiniz."

İşte o paylaşım:

AFAD Deprem Hesabı

TL: TR730001001745555555555204
USD: TR460001001745555555555205
EURO: TR190001001745555555555206
Ziraat Bankası Swift Kodu: TCZBTR2A

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!