- Haberler
- Gündem
- Son dakika yine orman yangını çıktı! Çok sayıda ekip sevk edildi: 1 hektarlık alan zarar gördü
Son dakika yine orman yangını çıktı! Çok sayıda ekip sevk edildi: 1 hektarlık alan zarar gördü
Son dakika haberine gör orman yangını çıktı! Çıkan yangın sonrası haber verilmesi üzerine çok sayıda ekibin sevk edildiği bildirildi.
Muğla Denizli karayolunda nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı Yaraş Mahallesi mevkii yol kenarında bulunan otlar bir anda tutuşmaya başladığı belirtildi.
ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ
Bu doğrultuda otların tutuşmasının ardından alevlerin ormana sıçramasıyla olay yerine çok sayıda ekip sevk edildiği paylaşıldı.
Bölgede bulunan Muğla Orman Böle Müdürlüğü’ne bağlı arazöz ekipleri ormanlık alana sıçrayan alevlere müdahale ederek kısa sürede yangını kontrol altına aldığı ifade edildi.
1 HEKTARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ
Konu ile ilgili olarak yangında yaklaşık 1 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtilerek ekiplerin soğutma çalışamalarının devam ettiği bildirildi
Bakmadan Geçme