• Haberler
  • Gündem
  • Sinan Ateş cinayetinde ki 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

Sinan Ateş cinayetinde ki 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

Türkiye'ye bir anda düşen ve herkesi bir anda yasa boğan gelişmeler arasında yer alan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sinan Ateş cinayetinde ki 4 şüpheli adliyeye sevk edildi - Türkiye'ye bir anda düşen ve herkesi bir anda yasa boğan gelişmeler arasında yer alan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturmada gözaltına alınan 18 şüphelinin 4'ünün de emniyette ki işlemlerinin tamamlandığı ifade edildi.

Sağlık kontrollerinden hemen sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin soruşturmayı yürüten savcıya da ifade vermeye başladı. 

Şüpheli zanlılardan üçünün İstanbul'dan getirildiği ifade edilirken cinayetle ilgili gözaltı kararı çıkan 18 şüpheliden 7'sinin de adliyeye getirilmiş ve bunlardan altısının ise 

Şüphelilerden 3'ünün İstanbul'dan getirildiği belirtildi.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan 18 şüpheliden 7'si daha önce adliyeye getirilmiş, bunlardan 6'sının ise "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklanmış, 1 kişi ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Sinan Ateş davasında arkadaşı Selman Bozkurt ile birlikte Çankaya'nın ilçesi olan Çukurambar semtinde ki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Yaşanan saldırı sonrası eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş hayatını kaybetmiş Bozkurt ise omzundan yaralanmıştı.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!