Seçim resmi olarak 2. tura kaldı: CHP yeni isimleri belirledi: Son dakika duyuruldu
Dün YSK tarafından yapılan son açıklamaya göre seçim resmi olarak 2. Tura kaldı. CHP Genel Merkezi'nden son dakika haberi geldi. 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin 2. Turu için hazırlıklar başladı. Yeni isimlerin belirlendiği ifade edildi.
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda alınan karara göre seçim kampanyasının başına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu getirileceği ifade edildi.
2. TURA KALDI
Türkiye 14 Mayıs’ta sandığa gitti. Ancak düzenlenen seçimde bir cumhurbaşkanı kararı çıkmadı. Bu sebeple seçimler 2. Tura kaldı. 2. Tur 28 Mayıs tarihinde düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarışacağı ikinci tur oylama öncesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
"CHP İKİNCİ TURA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER YAPILIYOR"
Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezinde yaşanan yoğunluğa ilişkin son haberleri aktaran Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit, "CHP'deki sessizlik yerini hareketliliğe bıraktı. CHP'de ikinci tura ilişkin değerlendirmeler yapılıyor. CHP, kesin olmayan sonuçlara göre parlamentoya 169 milletvekilini taşıdı. Listelerde diğer partilerin vekilleri de var.
KURMAYLAR SİNAN OĞAN İLE İLETİŞİM HALİNDE
Merak edilen konulardan bir tanesi Sinan Oğan. Buradaki kurmaylar Sinan Oğan'la iletişim halinde olduklarını söylüyorlar. Diplomasinin yürüdüğünü ifade ediyorlar. Önümüzdeki gün ya da saatlerde bir görüşme olabilir.
"YENİ SEÇİM KAMPANYALARI BAŞLATILMIŞ OLACAK"
Kemal Kılıçdaroğlu genel merkezde. İmamoğlu da Ankara'ya geldi. Manur Yavaş'ın da gelmesi bekleniyor. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu toplantı halinde. Teröre ve mültecilere ilişkin söylemler daha da netleşecek, bunu söyleyebiliriz. Yeni seçim kampanyaları başlatılmış olacak. Sandığa gitmeyen seçmenler için ev ev dolaşılacak" diye konuştu.
Bakmadan Geçme