- Haberler
- Personel İlan
- Polisevi müdürlüğüne en az ilköğretim mezunu temizlik personeli alımı yapılacak!
Polisevi müdürlüğüne en az ilköğretim mezunu temizlik personeli alımı yapılacak!
Polisevi müdürlüğüne temizlik personeli alımı için İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği belirtildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan polisevi müdürlüklerine personel alımı için İŞKUR üzerinden yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü buna ilişkin bir ilan daha yayınlandı.
Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan bu kamu iş ilanı detaylarına göre Aydın Polisevi şubesine en az ilköğretim mezunu temizlik personeli alımı yapılacak. Başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online şeklinde yapılacak olup, başvuru işlemleri 30 Ocak 2023 saat 23:59’a kadar devam edecektir.
Personel alımları noter tarafından yapılacak kura ile belirlenecektir. Buna ve diğer detaylara ait tüm duyurular ise http://www.aydin.pol.tr adresi üzerinden yapılacaktır.
Polis evine personel alımına ilişkin yapılan açıklamalarda şu detaylara yer verildi;
Başvuru sayısının talep edilen sayının 4 katını aşması durumunda Noter Çekilişi 01/02/2023 tarihinde saat 14.00’ da Aydın 1.Noterliğince Aydın Polisevi Şube Müdürlüğümüz restoran salonunda yapılacaktır.
Bakmadan Geçme