• Haberler
  • Gündem
  • Oy verme işlemi bitti: İlk sonuçlar geliyor! Son dakika duyuruldu

Oy verme işlemi bitti: İlk sonuçlar geliyor! Son dakika duyuruldu

Tüm Türkiye bugün sabah 08.00'den akşam 17.00'ye kadar sandık başına giderek kararını verdi. Aslında an itibarıyla Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı belli oluyor. Sandıklar saat 17.00'de kapandı. İlk sonuçların gelmeye başlandığı haber kanalları tarafından aktarılıyor.

 Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu bugün tamamlandı. Kesin sonuçlarının bugün ilk seçime göre daha hızlı açıklanması bekleniyor.

Aktarılan son rakamlara göre saat 17.00'de sandıklar kapandı. Buna göre 191 bin 885, ceza infaz kurumlarında 329 ve seyyar olarak da 924 sandıkta oy verildi.

HABER KANALLARI DUYURUYOR

Haber kanallarının aktardığı son bilgiye göre sandıklar açılıp, oy sayma işlemi başladı. Ancak şu anda olan seçim yasakları sebebi ile henüz aktarılan ilk sonuçlar paylaşılamıyor.

Gözler YSK’nın seçim yasağını kaldırması için yapacağı açıklamaya çevrildi.

SEÇİM SONUÇLARI GELMEYE BAŞLADIĞINDA İLK OLARAK SİZ DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZLA PAYLAŞIYOR OLACAĞIZ..

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!