- Haberler
- Gündem
- Otoyolda can pazarı kuruldu! Otomobil ile TIR kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Otoyolda can pazarı kuruldu! Otomobil ile TIR kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ordu'nun Akkuş ilçesinde, TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada ise çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.
Ordu'da kaza, saat 08.00 sıralarında Akkuş ilçesine bağlı Yukarıdüğencili Mahallesi İkizoğlu mevkiinde meydana geldiği belirtildi ve kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.
ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ
Necmi Ş., (42) yönetimindeki TIR ile Samet Kocakoç yönetiminde otomobil, sisli havada, virajlı yolda kafa kafaya çarpıştığı belirtilerek ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildiği belirtildi.
ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR
Çarpışmanın etkisi ile otomobil yol kenarına savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Samet Kocakoç (22) ile yanındaki Mustafa Kocakoç (56) ile Güllü Kocakoç (50) hayatını kaybettiği belirtilerek İsmail Kocakoç (32), Halime Tonkal (58) ve Abdurrahman Tonkal (8) yaralandığı aktarıldı.
İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildiği belirtilerek yaralıların ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildiği de aktarıldı.
TIR şoförü Necmi Ş., gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme