• Haberler
  • Ekonomi
  • O 5 ilimizde Tarım kredi marketlerinin ucuz ürünleri satılmaya başlanacak! İşte ucuz ürünler

O 5 ilimizde Tarım kredi marketlerinin ucuz ürünleri satılmaya başlanacak! İşte ucuz ürünler

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan Tarım Kredi marketleri indirimli ürünleri ile ilgili detaylar gündeme bomba gibi düştü. O 5 ilimizde Tarım kredi marketlerinin ucuz ürünleri satılmaya başlanacak! İşte ucuz ürünler

O 5 ilimizde Tarım kredi marketlerinin ucuz ürünleri satılmaya başlanacak! İşte ucuz ürünler - Türkiye'de milyonlarca vatandaşın merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan Tarım Kredi marketleri indirimli ürünleri ile ilgili detaylar gündeme bomba gibi düştü. Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ile ilgili düzenlemeler gelmeye devam ediyor. Buna göre ise Tarım Kredi Kooperatifleri'nde yer alan ürünler birçok şehirde satılmaya başlanacak. Daha önce gündeme düşen bu gelişmenin detaylarına ulaşıldı.

Sabah'tan Dilek Güngör bugün yazdığı yazı ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünlerin belirli birçok bakkalda satılacağını açıkladı. Dilek Güngör tarafından kaleme alınan yazıda Tarım Kredi Kooperatifleri genel müdürü Hüseyin Aydın'ın açıklamaları gündeme yansıdı.

Tarım Kredi Kooperatifleri genel müdürü Hüseyin Aydın'ın gündeme yansıyan açıklamasında; Türkiye'de indirim kampanyaları düzenleyerek fiyatların düşmesine katkı sağlamaya çalışan Tarım Kredi Marketler, bazı bölgeleri pilot bölgeler seçti ve bu illerde bakkallarda ürün satacağı öğrenildi. İller şu şekilde açıklandı.

İŞTE İNDİRİMLİ ÜRÜN SATILACAK O İLLER

  • Konya,
  • Ankara, 
  • Mersin, 
  • Adana, 
  • Antalya

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Türkiye'de daha öncede ucuz ürünlerin birçok satış noktasında satılacağı gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri'nde satılan bazı temel ihtiyaç ürünleri artık bakkallarda da satışa başlayacak. Satışı yapılacak olan temel ihtiyaç ürünleri sınırlı olacağı ifade edilirken konu ile ilgili Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bu yolla en geç önümüzdeki çeyreğe kadar 2.500-3.000 noktada indirimli ürünlerimiz satılacak" dedi.

Açıklamalarına devam eden Hüseyin Aydın, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde şimdiye kadar toplamda 1600 farklı ürünün satıldığını ve bu ürünlerin 600'ünü kendi ürettiklerini açıkladı. Türkiye'de 1300 noktada hizmet sağladıklarını açıklayan Hüseyin Aydın; "Halen 1.300 noktada hizmet veriyoruz. Yılsonunda satış noktasını bir an önce artırmak güç. O nedenle bakkal projesine başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakkal projesinin başlaması ile birlikte Türkiye'de ucuz ürünlere erişilebilirlik her geçen gün artarak devam edecek.

En güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

ANDROİD İÇİN TIKLAYIN.

APPLE İÇİN TIKLAYIN.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!