• Haberler
  • Gündem
  • Mersin'in Akdeniz ilçesinde sokak ortasında silahlı yaralama olayı

Mersin'in Akdeniz ilçesinde sokak ortasında silahlı yaralama olayı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde 3 kişi arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı saldırıda bir kişi ağır yaralandı.

Mersin ili Akdeniz İlçesine bağlı Kiremithane Mahallesi İstiklal Caddesi’nde iki kişi tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile kavgaya tutuşanların daha önceden husumetleri olduğu belirtildi.

İddiaya göre kendi aracı ile seyir halinde olan Ramazan Ballı, daha önceden husumetli olduğu 2 kişiyle karşılaştı. Aracıdan inerek tartışmaya başlayan Ballı, tartıştığı 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Ramazan Ballı, vücuduna aldığı birden fazla kurşunla ağır yaralandı. Saldırganlardan biri polis tarafından yakalanırken diğeri kaçmayı başardı.

Ağır yaralanan Ballı, olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Öte yandan, vatandaşlar tarafından kaydedilen cep telefonu görüntülerinde, saldırı yapılan aracın arkasında yerde yatan yaralı bir şahsın olduğu, o esnada şiddetli bir silah sesinin daha geldiği görüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!