Yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen'de birçok uçuş iptal edildi!

Yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen'de birçok uçuş iptal edildi!
Meteoroloji Acil Durum Komitesi tarafından İstanbul yoğun sis beklentisi ile uyarıldı. Bunun üzerine Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve inişli 48 adet seferinin iptal edildiği öğrenildi.

Yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen'de birçok uçuş iptal edildi!: Meteoroloji Acil Durum Komitesi tarafından İstanbul'da yoğun sis olacağı açıklandı. Bunun üzerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı düzenlemeler yapıldı. İstanbul'da yoğun sis beklentisi hava ulaşımını sekteye uğrattı. Yarın beklenen yoğun sis sonucunda 48 adet sefer iptal edildi. 

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların dikkate alınması sonucunda Pegasus ve Anadolujet'in bazı uçuşları iptal edilmeye başlandı. Meteorolojik Acil Durum Komitesinin uyarısı üzerine yapılan bu iptaller açıklanmaya başlandı.

SABİHA GÖKÇEN'DE UÇUŞLAR İPTAL OLMAYA BAŞLADI 

Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından yapılan uyarılar sonucunda İstanbul'da beklenen yoğun sis nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi. Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 48 uçuşunun iptal edildiği duyuruldu.

PEGASUS 6 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

3 Ocak Salı günü beklenen sis nedeniyle bazı uçuşların iptal olması üzerine Pegasus'ta da iptaller açıklanmaya başlandı. Pegasus Havayolları Meteoroloji'den gelen uyarıları dikkate alarak Sabiha Gökçen kalkışlı ve inişli olan toplamda 6 seferini iptal ettiğini duyurdu.

Yarın beklenen yoğun sis nedeniyle iptal edilen uçuşların artması ise beklentiler arasında yer almakta. İstanbul'da yarın beklenen yoğun sis nedeniyle uçuş seferleri iptalleri bir bir yapılmaya başlandı. 

Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından İstanbul'da 3 Ocak 2023 tarihinde yoğun sis beklentisi açıklandı. Uyarılarda bulunan Meteoroloji'nin uyarıları dikkate alındı. Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı birçok sefer bir bir iptal olmaya başladı.