Yarın hava nasıl olacak? Bu hafta kar yağışı var mı?

Yarın hava nasıl olacak? Bu hafta kar yağışı var mı?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden itibaren yükselmesi bekleniyor. Kuzey, iç ve Doğu kesimlerde ise mevsim normallerinin üzerinde bir hava sıcaklığı beklenmekte.

Yarın hava nasıl olacak? Bu hafta kar yağışı var mı?: Milyonlarca vatandaş tarafından kar yağışı beklenmekte. Ocak ayına girmemizle birlikte artık kar yağışı beklentisi iyice arttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu tahmin raporları yakından takip ediliyor. Peki yarın kar yağacak mı? Bu hafta hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar mevsim normallerinde mi seyredecek? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu için tahmin raporunu yayınladı. 9 Ocak ile 15 Ocak arası günlerde hava durumunun nasıl olacağı ile ilgili hava tahmin raporları yayınlandı. Buna göre ülkenin genelinde mevsim normalleri üzerine çıkan sıcaklıkların Çarşamba günü itibariyle etkisini göstermesi bekleniyor. 

ÜÇ BÜYÜK İL İÇİN HAVA DURUMU RAPORU 

Söz konusu sıcaklıklar Kuzey, iç ve Doğu kesimlerde yer yer mevsim normallerinin üzerinde olacağı yayınlanan hava durum tahmin raporlarında gözlenmiştir. Türkiye'de özellikle üç büyük ilde 5 günlük hava sıcaklıkları Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. İşte İstanbul, İzmir ve Ankara illerinde hava sıcaklıkları;

Ankara : -2/3, -2/9, 2/8, 3/6, 2/8

İstanbul : 6/11, 7/14, 11/13, 9/13, 6/14

İzmir : 6/16, 6/15, 8/14, 6/15, 7/12 şeklinde olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından tahmin edilmektedir.