TOKİ Kahramanmaraş Göksun, Afşin, Türkoğlu 2+1 3+1 kura sonucu asıl yedek isim listesi yayımlandı!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun, Afşin, Türkoğlu 2+1 3+1 kura sonucu asıl yedek isim listesi yayımlandı!
Milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinde bugün kura çekilişleri Kahramanmaraş ilinde gerçekleştirilecek.

Kasım ayından bu yana devam eden TOKİ kura çekilişlerinde başvuru yapan kişiler tarafından konutların sahibinin kim olacağı gibi konular oldukça merak edilmektedir. Durum bu şekilde olunca da daha öncesinden dönemlik şeklinde yayımlanan liste ile TOKİ konutlarına kimlerin sahip olabileceği oldukça merak edilmiştir. 

Merak edilenlerin artması nedeni ile de doğru orantılı olarak TOKİ tarafından gerçekleştirilen canlı yayınları başvuru yapan kişi sayısına oran ile takip edilmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan duyuru ile birlikte dar gelirli vatandaşların konut sahibi olmasına yönelik bu projede kimlerin konut sahibi olabildiği ve 2+1 3+1 konutlardan faydalanabildiği merak konusu haline gelmiştir. 

TOKİ KAHRAMANMARAŞ KURA ÇEKİLİŞLERİ DEVAM EDİYOR! 

Yayımlanan listeye göre vatandaşların hangi gün hangi ilde ve ilçede TOKİ kura çekilişlerinin olduğunu takip edebilmesinin yanı sıra bu kura sonuçlarına göre hak sahipleri belirlenebilmektedir. Verilen listeye göre kura çekilişinde hak sahibi olan kişilerin isimleri şu şekilde verilmiştir;

  • KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN 200/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

  • KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLU 250/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

  • KAHRAMANMARAŞ AFŞİN 500/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

  • KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK 2. ETAP 210/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

  • KAHRAMANMARAŞ ÇAĞLAYANCERİT 121/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

SONUÇLAR CANLI YAYINDA AÇIKLANIYOR! 

Verilen ilçelerden konut sahibi olabilmek için başvuru yapan kişilere bugün Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde canlı yayında kura çekilişleri gerçekleştirilmektedir. Durum bu şekilde olunca da kimlerin konut sahibi olduğunun merak edildiği bu dönemde kişiler hak sahiplerini bu yol üzerinden kolay bir şekilde öğrenebilmektedir.