TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder sosyal konut kura sonuçları! Gölbaşı Gerder kura asil, yedek isim listesi

TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder sosyal konut kura sonuçları! Gölbaşı Gerder kura asil, yedek isim listesi
TOKİ'nin Mart 2023'de tamamlanması beklenen sosyal konut kuraları tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal konut projesi kapsamında yapılan kuralarda 2023 yılında ilk start 2 Ocak ile verilirken bugün Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Gerder semtinde kura sonuçları ve yedek ve asil isim listesi belli oluyor.

TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder sosyal konut kura sonuçları! Gölbaşı Gerder kura asil, yedek isim listesi - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın duyurduğu ve bakanlığa bağlı bir kuruluş olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başvuru süreci tamamlanan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde kura takvimine göre hak sahipleri belirlenmeye devam ediyor.

TOKİ sosyal konut kura çekimleri yeni yıl itibariyle yeniden başlarken 2 Ocak 2023 tarihi ile Başkent Ankara'da başlayan kura çekimleri 5'nci etap takvimine göre devam ediyor. 10 Ocak Salı günü Ankara ile devam eden sosyal konut projesi kapsamında hak sahiplerinin belirleneceği konut kura çekimi canlı yayın üzerinden kamuoyu ile paylaşılıyor.  

TOKİ'DE KURA ÇEKİMLERİ GÖBAŞI'NDA DEVAM EDİYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başvuruları alınan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 5'nci etap takvimi devam ediyor. Yeni yıl nedeniyle bir hafta ara verilen kura çekimleri 2 Ocak 2023 tarihi ile başlarken TOKİ sosyal konut projesinde Ankara için yapılacak kura çekimi için heyecan bugün Gölbaşı ilçesi için devama ediyor. Ankara'nın kura çekilişi ile devam eden sosyal konut projesi kapsamında yapılacak kura çekimi canlı yayın üzerinden de yayınlanıyor.

10 OCAK 2023 TOKİ ANKARA GÖLBAŞI GERDER KURA ÇEKİMİ

10 Ocak Salı 2023 tarihinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Gerder semtinde bin 545 konut için yapılan kura çekimleri saat 13.00 itibariyle gerçekleştirilecek. TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan açıklamaya göre; Ankara Gölbaşı Gerder TOKİ kura çekimi 10 Ocak 2023 tarihinde saat 13.00'da gerçekleştirilecek. Hak sahiplerinin belli olacağı kura çekimi için heyecanlı bekleyiş ise sürüyor.

TOKİ GÖLBAŞI GERDER KURA ÇEKİM SONUÇLARI

İlçelere göre gerçekleştirilen kura çekimlerinde Ankara için kuralar başlarken bugün ise Gölbaşı ilçesinde bin 545 konut için kura çekimi yapılıyor. Ankara Gölbaşı Gerder  bin 545 Sosyal Konut Projesi 10 Ocak Salı günü saat 13.00'da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda başlayacak kura çekimi ile hak sahipleri belirleniyor. Kura çekilişi tamamlandığında hak sahipleri ortaya çıkıyor. TOKİ kura çekim sonucu sorgulamak için ''toki.gov.tr/satis/tr/kura/'' adresini ziyaret edebilirsiniz.

TOKİ ANKARA CANLI YAYIN EKRANI

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ kura çekimi Youtube TOKİ resmi sayfası üzerinden canlı olarak takip ediliyor. TOKİ kura sonuçları ise resmi internet sitesinden T.C. kimlik numarası ile sorgulanıyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ ANKARA KURA TAKVİMİ

TOKİ'nin Ankara'da ilçelere göre kura tarihleri takvimi şöyle açıklandı;

  • 4-5 Ocak'ta Etimesgut Ballıkuyumcu'da 3 bin 800 konut,
  • 6-8 Ocak'ta Sincan Yenipeçenek'te 4 bin 800 konut,
  • 9 Ocak'ta Sincan Saraycık'ta 1626 konut,
  • 10 Ocak'ta Gölbaşı Gerder'de 1545 konut,
  • 11-12 Ocak'ta ise Mamak'ta 3 bin 645 konut için hak sahipleri belirlenecek.