Togg önsipariş satış ve kura sistemi

Togg önsipariş satış ve kura sistemi
Togg CEO'su Gürcan Karakaş, kullanıcıların Trumore platformu üzerinden C SUV modelinde katılacakları bir yarışma veya kura yöntemiyle yerli ve milli araba Togg akıllı cihazlarda yeni sistemi açıkladı.

Togg önsipariş satış ve kura sistemi - Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren ve dünyanı teknoloji markası Togg, ABD'de düzenlenen dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te 5-8 Ocak tarihleri arasında yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonunu sergiledi.

Sipariş sürecine ilişkin ipuçlarını duyuran Togg CEO'su Mehmet Gürcan, Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg'un DNA'sını oluşturan dualite temasıyla insan ve teknoloji, sanat ve bilim, akıl ve kalp, birlik ve çokluk gibi kavramlarını altını çizdi.

Yerli ve milli imkanlarla üretilen 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüştü dev projede ön sipariş Şubat ayında açılacak. Ziyaretçilere duyurulan benzersiz bir mobilite deneyimi sunuldu.

'CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILINA ÖZEL ÜRETİLECEK VE AÇIK ARTIRMA İLE SATIŞA SUNULACAK'

Gürcan Karakaş, dünya çapında yenilikçi yöntemle satışa çıkılacak Togg ile ilgili, 'Togg'un doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV'un ön siparişi dünya çapında yenilikçi bir yöntemle satışa açılacak. Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma veya kura yöntemiyle de Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üretilecek ve açık artırma ile satışa sunulacak NFT koleksiyonu, 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyeti'in 100. yılına özel satışa çıkartılacak NFT koleksiyonu ön siparişte alıcıları bir adım öne geçirecek. Ön siparişe katılım hakkı ile birlikte sıralama önceliği sunulacak. NFT açık artırma usulü ile satılacak.

'DİJİTAL VE FİZİKSEL DENEYİMİ HARMANLAYAN YAPIDA HİZMET VERECEĞİZ'

Togg'da satış stratejisi doğrudan kullanıcı ile temas yöntemini belirlediklerine değinen Karakaş, 'Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları kendimiz organize edeceğiz. Dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan yapıda hizmet vereceğiz. Şubat ayında siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk cihazları kullanıcılarıla buluşturacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz.' dedi.

Trumore platformu üzerinden katılımcılar yarışacak ve kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlara ön sipariş verme hakkı tanınacak.