Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ÜniAK FEST Programı'nda önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ÜniAK FEST Programı'nda önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜniAK FEST Programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ÜniAK FEST Programı'nda önemli açıklamalar - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı etkinlik salonu Volkswagen Arena'da gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkan başlıklar;

'Birileri ısrarla kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Kötü kurgulanmış bir takım görüntüler, sokak röportajları, medya haberleri üzerinden kendi akıllarınca operasyon çekiyorlar. İşte gençler burada. İşte gençler karşımda burada. Sadece son iki yılda gençlerimizle 34 ayrı programda bir araya geldik. Allah sizleri nazardan saklasın. Bu programlarda sohbet ettik. Şiir okuduk. Şarkı söyledik. Kah güldük eğlendik, kah hüzünlendik. Gördük ki gençlerimiz de aynı yöne bakıyor, aynı duyguları paylaşıyor, aynı hayallerin peşinden gidiyoruz. Birileri sosyal medya mecralarında birilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle diz dize, göz göze, gönül gönle Türkiye yüzyılına yürüyoruz.

'ÖNCE TAKLİT ETMEYE ÇALIŞTILAR, OLMADI'

Bu manzarayı görünce önce çamur atmaya çalıştılar tutmadı, Önce taklit etmeye çalıştılar olmadı. Şimdi bir o yana bir bu yana savrulup duruyorlar. Önce 2023'e iyi hazırlanalım. İzmir aradıklarını bulsun. Bunların anlamadıkları şu, 'Bu iş planla, projeyle, medya ajansından devşirilen oyuncularla olmaz, bu iş yürek işidir, kalp işidir, aşk işidir, sevgi işidir' Biz gençlerimizi seviyoruz. Gençlerimiz de bizi seviyor.

'GÖĞSÜNÜZÜ GERE GERE AK GENÇLİĞİN SESİNİ DUYURUN'

Buradan Üniversiteli AK gençliğe bir çağrıda bulunmak istiyorum. Üniversite kampüslerinde, fakülte binalarında, okul bahçelerinde, kütüphanelerde, kantinlerde göğsünüzü gere gere AK gençliğin sesini duyurun. Kendinize akademik olarak en şekilde yetiştirirken fikri, sosyal, sportif her faaliyet AK gençlik adına en önde yer alın. Üniversite topluluklarında öğrenci kulüplerinde her türlü organizasyonunda AK gençliğin ülke ve millet adına hayırlı işler yapma iradesini ortaya koyun. AK Parti bugünde yarında gençlerimizden en çok oyu alan parti olmayı sürdürecektir.

'TÜM PARTİLERİ ÜST ÜSTE KOYUP 3'LE ÇARPSANIZ BİLE YETİŞEMEYECEKLER RAKAMA ÇIKTI'

AK Parti'nin genel üye sayısı da Yargıtay'daki kayıtlara göre, 11 milyon 241 bin ile diğer tüm partileri üst üste koyup 3'le çarpsanız bile yetişemeyecekleri bir rakama çıkmıştır. AK Parti saflarında ülkeye ve millete hizmet bayrağını taşıyan gençlerimiz; milletvekili, bakan, parti yöneticisi, girişimci, üretici olarak hayatın farklı alanlarında yol yürümeyi sürdürüyoruz.

Bugün üniversite sıralarında yani hayatına yön çizme safhasında ak parti bayrağını temsil eden gençlerimiz yarın aynı görevi sürdürecektir orta okuldan liseden gelen gençlerimiz sizden bu nöbeti devralarak göreve devam edecektir.' açıklamalarında bulundu.

Geleceğe ışık tutacak gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 20 yılda yatırımlarla fırsat eşitliğini sağlayarak ayrımcılığı ve haksız tutumu ortadan kaldırdıklarını üniversiteli gençlerin sorunlarını çözüme kavuşturduklarını belirtti.