Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihinin öne alınmasına ilişkin mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihinin öne alınmasına ilişkin mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenecek olan "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda; Bilim, Kültür, Sanat, Spor ve Siyasette Kadın Buluşması Programı"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihinin öne alınmasına ilişkin mesaj - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenecek olan "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda; Bilim, Kültür, Sanat, Spor ve Siyasette Kadın Buluşması Programı"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeme dair yaptığı açıklamalardan öne çıkan satır başlıkları.

2023 SEÇİMLERİNE İLİŞKİN KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Durmak yok yola devam. Önümüzde uzun bir yol var. Şurada artık bir 4-5 ay gibi dönemde ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları yoğun bir çalışma yapıp, inşallah sandıkları patlatırcasına bir neticeyi alacağız. 2023'ten sonrasını da Türkiye'de biz imar edeceğiz. İşimiz çok.

Cumhuriyet'imizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023'te ülkemiz aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır." dedi. 

Erdoğan merakla beklenen seçim tarihine ilişkin de tekrar önemli açıklamalar da bulundu.

"Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk. Birileri kendi iç kavgalarıyla zaman harcarken, biz ülkemize ve milletimize bundan sonra vereceğimiz hizmetleri en ince detayına kadar çalıştık. Türkiye'yi ve Türk milletini, birilerinin ayak oyunlarına, ihtiraslarına, yüksek gerilim hattına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından, Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum. Onlar ne yaparsa yapsın, biz işimize bakıyor, usta bir satranç oyuncusu maharetiyle demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz."

 

Kamu Gündemi | ANKARA