Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede, saat kaçta, ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı'nın 6 Ocak programı

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede, saat kaçta, ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı'nın 6 Ocak programı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Ocak Cuma 2023 tarihine ait program bilgileri kamuoyunu duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede, saat kaçta, ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı'nın 6 Ocak programı - Türkiye Cumhuriyeti (T.C) Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait günlük program paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programına ilişkin yayımlanan takvimde detaylı bilgiler kamuoyuna duyurulurken vatandaşlar gelecek açıklamaya odaklandı.

CUMHURBAŞKANI'NIN GÜNLÜK PROGRAMI PAYLAŞILDI

6 Ocak Cuma 2023 tarihi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı açıklanan programların saat bilgilerine de yer verilen takvimde  bir toplantı dikkati çekti. Aralık ayından bu yana asgari ücret, memur ve emekli zam oranları gündemde yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konularla ilgili olarak yapacağı açıklamalar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Son olarak açıklanan Yeni Evim ve devam eden TOKİ projeleri hakkında da detaylı açıklamalar beklenirken Erdoğan'ın katıldığı toplantılardan çıkacak kararlar kamuoyu için önem taşıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 6 OCAK GÜNÜ NEREDE OLACAK?

T.C Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Ocak Cuma gününe ait açıklanan programına göre;  Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması ve Dolmabahçe Ofis'inde Türkiye Varlık Fonu A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı'nda olacağı bildirildi. Toplantı detayları ise şu şekilde kamuoyuna duyuruldu;

Saat 14:30 'da Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması için Haliç Kongre Merkezi'nde olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 18:00'da ise Türkiye Varlık Fonu A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı  için Dolmabahçe Ofis'inde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı ardından açıklama yapması bekleniyor.