Cumhurbaşkanı bugün nerede, saat kaçta, nerede konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 Ocak programı

Cumhurbaşkanı bugün nerede, saat kaçta, nerede konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 Ocak programı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programına ilişkin bilgiler paylaşıldı. Cumhurbaşkanı'nın 10 Ocak Salı 2023 tarihine ait program bilgileri kamuoyunu duyurulurken katıldığı programların ardından yapacağı açıklamalar da merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı bugün nerede, saat kaçta, nerede konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 Ocak programı - Türkiye Cumhuriyeti (T.C) Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesi aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait günlük program kamuoyu ile paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programına ilişkin yayımlanan takvimde detaylı bilgiler kamuoyuna duyurulurken vatandaşlar Erdoğan'ın programların ardından yapacağı açıklamalara odaklandı. 

CUMHURBAŞKANI'NIN GÜNLÜK PROGRAMI 

T.C Cumhurbaşkanlığı tarafından 10 Ocak Salı 2023 tarihi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı açıklanan program takvimi açıklandı.  9 Ocak tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün farklı bir açıklama yapıp  yapmayacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılım göstereceği programların ardından yapacağı açıklamalar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Erdoğan'ın katıldığı toplantılardan çıkacak kararlar da kamuoyu için önem taşıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 10 OCAK GÜNÜ NEREDE?

T.C Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ocak Salı gününe ait açıklanan programına göre; Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması'nda olacağı bildirildi. Buluşa hakkında detaylar ise şu şekilde kamuoyuna duyuruldu;

Saat 14:00'da Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması için Ankara Ticaret Odası ATO Congresium'da olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaflarla bir araya gelecek.

Bu kapsamda ATO Congresium'da esnaflarla buluşma gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buluşma sırasında yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. Saat 14.00'da başlayacak olan Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzun bir süre kürsüde kalması bekleniyor. Buluşma sırasında ve sonrasında Erdoğan'ın yapacağı açıklamalar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.