- Haberler
- Kamu Haber
- Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen EYT açıklaması!
Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen EYT açıklaması!
Bu senenin ilk kabine toplantısı sona erdi! Gündemde yer alan oldukça önemli konuların görüşüleceği bu kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.
Son dönemde sık sık alınan kararlar ile birlikte pek çok vatandaş tarafından oldukça merak edilen ve gündeme getirilen EYT, 7. yargı paketi ve sözleşmelilere kadro gibi pek çok konuların görüşüleceği bilinen Kabine toplantısı sona erdi. Tamamlanan bu kabine toplantısının ardından açıklama yapması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görüşülen bu konular hakkında önemli açıklamalar yapılmaya devam ediyor.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU!
Yaklaşık olarak saat 17.00'da başlayan Kabine toplantısının sona ermesinin ardından görüşülen konuların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde verildi;
EYT DÜZENLEMESİ GÜNDEMDE!
EYT düzenlemesi hakkında konuşan Erdoğan, "28 Aralık'ta EYT düzenlemesini kamuoyuyla paylaştık. Milyonlarca vatandaşımızın sorunlarını herhangi bir sınırlamaya gitmeksizin çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında TBMM'nin takdirine sunuyoruz." şeklinde konuştu.
KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİ
"Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecek. Kamu-özel ortaklığı yatırımlarında önümüzdeki yıl dengeyi sağlayacak, 2025'ten itibaren çok daha büyük kazançları ülkemizin hanesine yazacağız."
Bakmadan Geçme