İstanbul İstiklal Caddesinde patlama: çok sayıda yaralı var
İstanbul'da yer alan İstiklal Caddesi'nde vatandaşların yoğun olduğu saatte şiddetli patlama oldu.
İstanbul İstiklal Caddesinde patlama: çok sayıda yaralı var - Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde insanların yoğun bulunduğu saatlerde şiddetli patlamaya meydana geldi. İlk gelen bilgilere göre çok sayıda yaralı olduğu söyleniyor.
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi'nde patlama oldu. İnsanlar panik halinde bulunurken, olay yerine çok sayda sağlık ekibi sevk edildi. Polis, itfaiye ve diğer kolluk kuvvetlerinin takviyesiyle çevrede önlem alındı. Olay yerine ait görüntüler sosyal medya platformlarında paylaşıldı.
Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı patlamanın meydana geldiği, yaralılara acil müdahalenin ardından en yakın hastanelere sevk edildiği öğrenildi. Şimdiye kadar aktarılan bilgilere göre, 11 kişi yaralandı. Olay saat 16.20 sıralarında oldu.
Olay yerine ait görüntüler geldi. Vatandaşların panik haline devlet görevlileri yardımcı oldu.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımında, 'Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.' ifadelerine yer verdi.
Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir.
Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir.
Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır.
Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) November 13, 2022
Gelişmeler sonrası ilgili yetkiler bilgi aktarımında bulunacaktır. Şimdiye kadar paylaşımlar bu yönde geldi.
Bakmadan Geçme