Hazine Bakanı Nebati: Vergi Ödemeleri 31 Ocak'a Kadar Uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, olumsuz hava şartları nedeniyle vergi ödemelerinin 31 Ocak 2022 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vergi ödemelerinin 31 Ocak 2022 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

26 Ocak 2022 tarihinde verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri uzatıldı.

Haber

Nebati açıklamasında: "Son günlerdeki olumsuz hava koşullarından dolayı 26 Ocak 2022 Çarşamba gün bitimine kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerini 31 Ocak gün sonuna kadar uzattık. Hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!