Yeni Trend: Yatırımla Dünya Vatandaşlığı!

Yeni Trend: Yatırımla Dünya Vatandaşlığı!
Yatırımcılar ve aileleri için 280.000 Euro’ya Portekiz vatandaşlığı ve AB pasaportu.

280.000 Euro yatırımla AB vatandaşlık

Portekiz Golden Visa ile AB Vatandaşlığı: Güvenlik. Fırsat. Çocuklarınıza güçlü bir gelecek.

Yatırımcılar ve aileleri için 280.000 Euro’ya Portekiz vatandaşlığı ve AB pasaportu.

Portekiz, Kasım 2012’den günümüze ekonomisini güçlendirmek adına yabancı yatırımcılara oturma izni ve vatandaşlık sunmaktadır. Portekiz pasaportu Almanya, Hollanda, Fransa gibi diğer AB ülkelerinin pasaportlarıyla benzer güce sahiptir. Portekiz pasaportuna sahip olanlar Avrupa Birliği'ne üye herhangi bir ülkede yaşayabilir, çalışabilir, şirket kurabilir veya eğitim görebilir.

Türk yatırımcılar, Portekiz vatandaşlığını ailelerinin geleceği için güçlü bir B planı olarak değerlendiriyorlar.

2023 Portekiz Golden Visa (Vatandaşlık & İkamet Programı) Güncellemesi:

Portekiz'in 2023 yatırım yönetmeliklerine göre yeni vatandaşlık ve oturma izni "Portekiz Golden Visa Programı" minimum 280.000 Euro’luk gayrimenkul yatırım şartıyla devam ediyor. 2023 Golden Visa kapsamında Lizbon, Porto gibi sahil bandında bulunan büyük şehirlerde ise minimum gayrimenkul yatırım şartı 350.000 Euro’dur.

Portekiz Vatandaşlığının Avantajları Neler?

1. AB ÜLKELERİNDE YAŞAYABİLİR, ÇALIŞABİLİR VEYA EĞİTİM ALABİLİRSİNİZ

Portekiz, minimum yatırım şartı olan 280.000 Euro’luk gayrimenkul yatırımı yapan tüm TC vatandaşlarına aileleriyle birlikte Portekiz vatandaşlığı (AB pasaportu) sağlıyor. Vatandaşlık verildikten sonra başvuran kişi ve aile fertleri AB ülkelerinin herhangi birinde yaşayabilir, çalışabilir, şirket kurabilir veya eğitim alabilir. Başvuru sahiplerinin vatandaşlık onayından önce veya sonra Portekiz’de sürekli olarak ikamet etmeleri şart değildir.

2. ABD, KANADA VE İNGİLTERE DAHİL 186 ÜLKEYE VİZESİZ SEYAHAT

Portekiz vatandaşları, Schengen Bölgesine sınırsız, Amerika, Kanada gibi ülkeler dâhil, 186 ülkeye vizesiz seyahat edebilir.

3. AİLENİZ İÇİN DAHA YÜKSEK BİR YAŞAM KALİTESİ

Portekiz diğer AB ülkelerine göre yaşam maliyetleri son derece düşük olan dünyanın dördüncü güvenli ülkesidir. Ülkede birçok kültür uyum içinde yaşamaktadır. Portekiz yıl boyunca güneşli ve sıcak bir iklime sahip olup, Avrupalıların en çok tercih ettiği bir seyahat noktasıdır. Türkiye’den Lizbon veya Porto’ya her gün direkt uçuş bulunmaktadır.

4. ÇOCUKLARINIZ İÇİN DAHA İYİ BİR EĞİTİM

Portekiz Golden Visa https://euporto.com/portekiz-golden-visa  ile elde edilen AB vatandaşlığının en güzel yanı çocuklarınıza birçok seçeneği sunmasıdır. Çocuklarınız Avrupa’nın lisans, lisansüstü ve doktora programı sunan dünya standartlarındaki üniversite ve yüksek eğitim kurumlarına kaydolabilir. Avrupa üniversiteleri çocuklarınızı potansiyeline ulaştırabilmek için ihtiyaç duyacakları yaratıcılığa, yenilikçiliğe ve açık bir vizyona sahiptir.

Portekiz Vatandaşlığı için yardıma mı ihtiyacınız var?

EUPorto, sadece Portekiz Golden Visa yani yatırım yoluyla Avrupa Vatandaşlığı ve süreçleri konularında uzman bir danışmanlık firmasıdır. Portekiz’de en güvenli gayrimenkul veya fon yatırımı yoluyla Golden Visa başvurularında uçtan uca tek muhatap olarak güvenilir bir danışmanlık hizmeti sunar.

EUPorto Golden Visa uzmanları, sadece Portekiz odaklı çalıştığından güncel mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgi ve tecrübe sahibidir.  Portekiz Golden Visa başvurularında en etkin şekilde ve sorunsuz süreçlerle yönetilmesi konusunda 200’den fazla aileye yardımcı olmuştur.

EUPorto olarak Portekiz Golden Visa konularla ilgili olarak en çok merak edilen konuları blog sayfamızda  sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Ofisimize e-mail veya telefonla doğrudan ulaşabilirsiniz.

Mail: info@euporto.com

Tel: + 90 212 302 90 40

Web: www.euporto.com

Advertorial Haber