Yapılacakları tek tek anlattı! 50 yıl boyunca çok konuşulacak işler yapılacak

Yapılacakları tek tek anlattı! 50 yıl boyunca çok konuşulacak işler yapılacak
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen kahvaltı programında, "Pendik'te bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek, sevgiye, ailemize, çocuklarımıza zaman kalacak" dedi.

Murat Kurum, İstanbul'u olgun bir demokratik kültür içinde yöneteceklerini, her kesimden insanın paydaşları olacaklarını belirterek, İstanbul'un sorunlarını çok sesli, çok kültürlü ve liyakatli bir yönetimle çözeceklerini ifade etti.

Murat Kurum: Pendik'te Trafiğe İlk Hamleyi Yapacağız

Pendik'te TEM ve E-5 yanyol düzenlemelerini, Pendik Meydan Katlı Kavşağı'nı hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını söyleyen Kurum, "Trafik çilesine karşı ilk hamleyi yapacağız" dedi. Ayrıca Sultanbeyli - Kurtköy, Pendik - Sabiha Gökçen - Tuzla ve Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hatları'nı başlatacaklarını belirtti.

Murat Kurum: Pendik'e Yeşil Alan ve Maddi Destek

Pendik'te Aydos Ormanı'nda muhteşem bir yeşil alan oluşturacaklarını belirten Kurum, ihtiyaç sahibi ailelere maddi destek sağlayacaklarını ve her mahalleye yeni kreşler yapacaklarını ifade etti.

Murat Kurum: Sporu İstanbul'un Her Mahallesine Taşıyacağız

Murat Kurum, İstanbul'u sporla iç içe bir şehir haline getireceklerini söyledi. 2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'a getirmek için kulüplerle işbirliği yapacaklarını vurguladı.