Volkswagen’den yeni ID.2all! İşte Volkswagen’in yeni elektrikli otomobili!

Volkswagen’den yeni ID.2all! İşte Volkswagen’in yeni elektrikli otomobili!
Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de elektrikli otomobile karşı olan ilgi giderek artıyor. Volkswagen, elektrikli otomobil ailesine 2026 yılına kadar on yeni model katmayı planladığını açıkladı.

2026 yılına kadar on yeni elektrikli otomobil modelini bünyesine dahil etmeyi planlayan Volkswagen, ID ailesinin yeni üyesi olan ID.2all’u tanıttı. Elektrikli otomobil üretimde iddialı olan Volkswagen, ID ailesinin en yeni üyesini tanıttı ve bu yeni modelin Avrupa satış fiyatının 25 bin euronun altında olacağı duyuruldu.

ID.2all, tamamen elektrikli konsepte sahip ve yeni tasarımı ile Volkswagen’in yeni tasarım tercihini net olarak yansıtıyor. ID.2all, ilk önden çekişli üye olarak tanıtıldı. Volkswagen Grubu’nun modüler elektrikli platformunun en son versiyonun üzerine geliştirilen bu model, büyük bir beğeni aldı.

YENİ PİL VE ŞARJ TEKNOLOJİSİ

Modüler elektrikli platformun geliştirilmesi ile tasarlanan ID.2all, yeni pil ve şarj teknolojisi ile daha verimli bir sürüş sunuyor. 166 kW/226 PS güce sahip, oldukça güçlü bir motora sahip olan yeni ID.2all, 450 kilometreye kadar menzile ulaşabilme özelliğine sahip olacak. Yeni elektrikli otomobilin iç kısmında da yeni bir tasarım tercih edildi. ID.2all, oldukça büyük bir bilgi eğlence ekranı ve ayrı bir klima kontrol bölümüne sahip olacak.

490 LİTRE BAGAJ HACMİ

Volkswagen ailesinin yeni üyesi ID.2all, 490 Litrelik bagaj hacmine sahip. Koltukların yatırılması ile birlikte bagaj hacmi 1.330 litreyi buluyor. Volkswagen’e ait bu modelin Avrupa pazarı için satış fiyatının 25 bin euronun altında olması ve modelin 2025 yılında müşterilere sunulması hedefleniyor. ID.2all yarı otonom sürüş asistanı travel assis, IQ. Light ya da elektrikli araç rota planlayıcısı gibi yenilikçi teknolojik özelliklerle donatılmış olacak.