Vakıfbank'tan 100 bin TL'ye kadar taşıt kredisi veriliyor!

Vakıfbank'tan 100 bin TL'ye kadar taşıt kredisi veriliyor!
Taşıt almayı düşünenlere Vakıfbank’tan avantajlı taşıt kredisi müjdesi geldi. Uygun faiz oranı ve uzun vade kampanyayı daha çekici kılıyor.

 Hayalini kurduğunuz, ihtiyaç duyduğunuz, almak istediğiniz bir araç varsa bu kampanya tam size göre demektir. Peki bu kampanyadan faydalanabilmek için hangi şartlar yerine getirilmeli? Kredi tutar ne kadar? Ödeme planı ne? Bu ve benzeri soruların cevabı haberimizin devamında?

Vakıfbank’ın kampanyasından faydalanmak için gerekli olan şartlar neler?

Vakıfbank tarafından verilecek olan kredinin faiz oranı yüzde 1,59 olarak açıklandı. Araç alma planınız varsa bu kampanyada bütçenize uygun seçeneklere göz atabilirsiniz.

Her bir bireyin gelir düzeyi farklı olma niteliğine sahiptir. Bu sebeple Vakıfbank’ın kampanya boyunca müşterilerine sunduğu kredi tutarları da farklılık gösterecektir. Bütçelerine göre araç almayı planlayanlar için alacakları aracın fiyatına göre değişiklik gösterecek tutarlarda kredi verilecek. Alınacak kredi tutarları:

  • 0 ile 400 bin TL aralığındaki tutarda bir araç almayı planlayanlara alacakları aracın fiyatının yüzde 70’i kadar kredi,
  • 400 bin 1 TL ile 800 bin TL aralığındaki tutarda bir araç almayı planlayanlara alacakları aracın fiyatının yüzde 50’si kadar kredi,
  • 800 bin 1 TL ile 1 milyon 200 bin lira aralığında tutarda bir araç almak isteyenlere araç fiyatının yüzde 30’u kadar kredi,
  • 1.200.001 TL ile 2 milyon TL aralığındaki tutarda bir araç almak isteyenlere araç fiyatının en fazla yüzde 20’si kadar kredi verilecek.

 Taşıt kredisine nasıl başvuru yapılabilir?

Vakıfbank tarafından piyasaya sürülen taşıt kredisi kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. Süreç hakkında daha fazla bilgi almak ve banka tarafından sunulan diğer kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız yapabileceğiniz 3 şey var. Bunlar; size en yakın Vakıfbank şubesine giderek birebir iletişim ile bilgi almak ve krediye başvurmak, Vakıfbank’ın müşteri temsilciliği numarası olan 0850 222 0 724 i tuşlamak ve son olarak halihazırda bankanın bir müşterisiyseniz bankanın mobil bankacılık uygulamasını kullanmak olarak açıklanabilir.