Uzman isim Türkiye için iki müjde verdi! Batıdan gelecek: Artık kurtuluyoruz

Uzman isim Türkiye için iki müjde verdi! Batıdan gelecek: Artık kurtuluyoruz
Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Türkiye'yi bekleyen hava durumuyla ilgili sevindirici bir haber verdi.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasının batı bölgelerinde yağışlara neden olduğu bir dönemi geride bırakırken, artık güneşli günlerin kapıda olduğu müjdesini verdi.

Son dönemde etkili olan soğuk hava dalgası, Türkiye'nin batı bölgelerinde yoğun yağışlara neden olmuştu. Ancak, meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in yaptığı açıklamaya göre, bu durum artık değişiyor. Batı bölgelerindeki yağışlar azalacak ve güneş yüzünü gösterecek.

Güneşli Günler Yaklaşıyor

Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Pazar batıdan yağış ayrılıyor" şeklinde açıklama yaptı. Bu açıklama, batı bölgelerindeki yağışların azalacağına işaret ediyor. Ayrıca, sıcaklıkların da artacağı müjdesi verildi.

Soğuk Hava Dalgası Geride Kalıyor

Soğuk hava dalgasının etkisiyle batı bölgelerinde yaşanan yağışlı günlerin sona erdiğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen, bu durumun vatandaşları sevindireceğini ifade etti. Artık güneşli günlerin ve daha sıcak havaların Türkiye'yi beklediğini söyledi.

Hava Durumu İyiye Gidiyor

Prof. Dr. Orhan Şen'in yaptığı açıklamalar, Türkiye'nin hava durumunun olumlu yönde değiştiğine işaret ediyor. Batı bölgelerindeki yağışların azalması ve sıcaklıkların artmasıyla birlikte, vatandaşlar güneşli günlerin keyfini çıkaracaklar.