Türk Hava Yolları’ndan deprem bölgesine destek! Kahramanmaraş’a ek seferler başladı!

Türk Hava Yolları’ndan deprem bölgesine destek! Kahramanmaraş’a ek seferler başladı!
Bugün sabahın ilk saatlerinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından tüm ülke seferber oldu. Aynı zamanda, diğer ülkelerden de yardımlar gelmeye başladı. THY’de yaşanan deprem sonrası bölgeye ek seferler koyduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları, bugün Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından bir açıklama yaptı. Çok sayıda ilden, Kahramanmaraş’a yardım ekipleri yola çıkartıldı. Belediyelere ait itfaiye ekiplerinin yanı sıra, arama kurtarma ekipleri de Kahramanmaraş’a gitmek üzere yola çıktı. Tüm bunların yanı sıra, gönüllülerden oluşan ekiplerde, depremin etkilediği bölgelerde gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarına katılmak için havaalanlarından yola çıktı.

TÜRK HAVA YOLLARI EK SEFER KOYDU

Türk Hava Yolları yaşanan bu felaketin ardından, bölgeye giden arama kurtarma ekiplerinin daha hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi adına ek seferleri devreye aldıklarını açıkladı. Aynı zamanda, depremden etkilenen bölgelerde yakınları olan vatandaşlarında olay yerine en hızlı şekilde ulaşabilmesi için ek seferleri devreye aldıklarını açıkladılar.

YAHYA ÜSTÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; ‘’Depremden etkilenen bölgelere uçuşları olan misafirlerimiz için ücretsiz iptal ve değişiklik hakkı tanıyoruz.’’

‘BİRLİK İÇERİSİNDE İYİLEŞECEĞİZ’

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, meydana gelen yıkıcı depremin ardından deprem bölgesine ek seferlerin başlatıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bu açıklamalarının yanı sıra Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün; ‘’Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz. Türk Hava Yolları olarak yaraların sarılmasında tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Birlik içerisinde, en kısa sürede iyileşeceğiz.’’ ifadelerine de açıklamasında yer verdi.