Tüp fiyatlarında son durum: Mutfak tüpü, piknik tüpü, sanayi tüp fiyatları!

Tüp fiyatlarında son durum: Mutfak tüpü, piknik tüpü, sanayi tüp fiyatları!
Konuttan taşıta gıdadan giyime her alan üzerine gelen kat kat zamlardan sonra tüp fiyatlarında şok düşüş. Aygaz, İpragaz, Milengaz yöneticileri tüp fiyatlarını düşürdüklerini duyurdu. Düşüşe geçen tüp fiyatları enflasyon içinde vatandaşları şaşırttı.

Karadeniz de doğalgaz keşfiyle bir müddet belirli şartlar ile bedava olan doğalgazdan sonra şimdi de düşen tüp fiyatları vatandaşın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz zamanlarda pahalıda olsa gıda ürünlerini alan vatandaşlar artan tüp fiyatları sebebi ile ocağı açmaya korkarken müjdeli haber geldi.

Tüp fiyatlarında indirim!

Raflarda el değmeyen pahalı ürünler, cep yakan kıyafetler, artık sahip olunması neredeyse hayal olan konut ve taşıtlar… enflasyon, ekonomik kriz derken gelen zamlar ile vatandaş hiçbir şeyin yanına yaklaşamaz olduğunu söylüyor. Tabi bu zamlardan payını alan tüp ve doğalgazında geçtiğimiz zamanlarda fiyatlarında oldukça artış oldu. Her ay farklı bir zam ile kapımızı çalan ekonomik dengede şaşırtıcı haber tüp satıcılarından geldi.

Düşük fiyatları açıklandıktan sonra mutfak tüpleri vatandaşlar tarafından kapış kapış gitti. Bayram öncesinde yapılan bu indirimler vatandaşın geçim yükünü biraz olsun hafifletti. Hatta geçtiğimiz yıl boyunca sürekli artan tüp fiyatlarından sonra doğalgaza geçmeyi düşünen vatandaşların bu seneki düşen tüp fiyatları kararlarında bir duraksamalarına sebep oldu.

Peki açıklanan tüp fiyatları ne kadar?

Aygaz, İpragaz, Bizimgaz açıkladı! Vatandaşın mutfak masrafından biraz olsun yükünü hafifletecek indirim hiç beklenmeyen tüplerden geldi. Artan yakıt fiyatlarından sonra fiyatlarında artış olan tüpler şimdi düşüşe geçti bayram öncesi güzel haber tüpçülerden geldi. Peki düşen tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz ve İpragaz da tüp fiyatları mini tüp 77 TL’den, 2 kg piknik tüpü 68 TL’den, maksi tombul tüp 375 TL’den, ev tüpü 12 kg 340 TL’den, sanayi tüpü 1275 propan tüpü 1361 TL’den, ticari tüp 687 TL’den satışa sunuldu. Bunlar gibi vatandaşın evinin ihtiyacı tüm tüplerde fiyatlar şaşırtıcı bir şekilde düştü. Fiyatları gören vatandaş mutlu, satıcı mutlu.