THY o illere yüzde 40 indirimli bilet satışı yapacak! Kampanya detayları açıklandı

THY o illere yüzde 40 indirimli bilet satışı yapacak! Kampanya detayları açıklandı
Türk Hava Yolları da son kampanyasıyla İstanbul ve Ankara gibi en çok ziyaret edilen şehirlere seyahat edecek olanlara yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında seyahat edilecek tarihler de duyuruldu ve bilet almak isteyenler için ayrıntılı bilgiler mevcut.

Bu yıl içerisinde otobüs bilet fiyatlarının artması, vatandaşların uçak yolculuklarına daha fazla önem vermesine neden oldu. Bu durumdan faydalanarak hava yolu şirketleri, vatandaşların daha rahat seyahat etmesini sağlamak için yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. 

THY Yüzde 40 fırsatı

THY'nin son kampanyası, seyahat etmek isteyenlerin yüzünü güldürdü. İstanbul ve Ankara uçuşlarında %40 indirim fırsatı sunan kampanya ile birlikte, belirli tarih aralıklarında seyahat edenler biletlerini TURKIYE40 kodu kullanarak alabilecekler. Kampanya kapsamında İstanbul ve Ankara varışlı uçuşlar 26 Mayıs 2023-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. İstanbul ve Ankara çıkışlı uçuşlar da 29 Mayıs 2023-4 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak. Bu sürelerde uçmak isteyenler, THY'nin fırsatlarından yararlanarak %40 indirimli seyahat edebilecekler.

20 Mayıs 2023 tarihinden 25 Mayıs 2023 tarihine kadar olan süre içerisinde, İstanbul ve Ankara varışlı uçuşlar için biletler satın alınabilecek. Satın alınan biletlerin ise 26 Mayıs 2023 tarihinden 28 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılabileceği bildirildi. İstanbul ve Ankara çıkışlı uçuşlar için de 20 Mayıs 2023 tarihinden 26 Mayıs 2023 tarihine kadar biletler satın alınabilecek. Bu biletlerin kullanım süresi ise 29 Mayıs 2023 tarihinden 4 Haziran 2023 tarihine kadar olacak.

Mevcut kampanyaya dair detaylar paylaşıldı

Hava yolu şirketi tarafından yapılan açıklamada, kampanyadan faydalanarak bilet almak isteyen kişilerin %40 indirimden yararlanabileceği belirtildi. Vergi ve harçlar hariç net ücretler üzerinden indirim uygulanacağı belirtildi.

Kampanya, Türk Hava Yolları ve AnadoluJet'in yurt içi, tek yönlü, direkt veya aktarmalı ekonomi ücretlerinde geçerlidir. U sınıfı ise kampanya kapsamı dışında tutulmuştur.  Codeshare uçuşlarda ve KKTC uçuşlarında kampanya geçerli değildir.  Türk Hava Yolları ve AnadoluJet tüm uçuşlarında geçerlidir ve alınan biletle ilgili iptal, iade veya değişiklik işlemleri için orijinal bilet kuralları geçerlidir. İade veya değişiklik durumunda, kampanya kapsamında sunulan indirim hakkı geçerliliğini yitirecektir.

Bilet almak isteyen kişilerin web sitesi ya da mobil uygulamada bileti seçmeleri ve ardından ödeme alanında indirim kodunu girmeleri gerekmektedir.