Tarım Kredi marketlerinde indirimin son günleri! İndirimli temel gıda, temizlik ürünleri satışta!

Tarım Kredi marketlerinde indirimin son günleri! İndirimli temel gıda, temizlik ürünleri satışta!
Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden kaçırılmayacak fırsat duyurusu yapıldı. Tarım Kredi Kooperatif marketleri 16-31 Mayıs tarihleri arasında büyük indirim kampanyası yaptığını tüm müşterilerine duyurdu. İndirimin detayları haberimizde…

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden müşterilerine sevindirici haber geldi. Tarım Kredi Kooperatif duyurdu. 16-31 Mayıs tarihleri arasında birçok üründe dev indirim yapacağını duyuran Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin indirimleri devam ediyor. Sıvıyağdan tereyağına, şekerden una, tuvalet kağıdından birçok üründe dev indirimleri ile gözleri üzerine çeken Tarım Kredi Kooperatif marketleri, indirimleri için son günler olduğunu belirtti.

Tarım Kredi'de indirimlerin son günleri

Yaptığı indirimler ile vatandaşın karlı alışverişler yapmasını sağlayan Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden bir güzel indirim haberi daha geldi. Geçtiğimiz günler içerisinde başlayan indirimlerinde yine birçok ürününde cazip fiyatlar ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Ekonominin altüst ettiği fiyatlar ile zincir marketler sık sık yaptıkları indirimler ile vatandaşın cebine destek olmaya çalışıyor. Yaptıkları indirimler ile ön plana çıkan Tarım Kredi Kooperatif marketleri yine güzel bir indirim haberi yayımladı. Geçen hafta yayımladığı indirimde evlerin her alanda ihtiyaç duydukları ürünleri cazip fiyatlar ile raflarına yerleştirdi.

Yine çok uygun fiyatlar ile raflarını dolduran Tarım Kredi Kooperatif marketleri müşterilerini sevindirdi. Türkiye de büyük bir zincir ağına sahip olan Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin yayımladığı indirimler için son günler kapıyı çaldı. Bu son günlerde halkın cazip fiyatlı birçok ürüne ulaşabileceğini duyuran Tarım Kredi Kooperatif marketleri vatandaşın acele etmesi içinde teşvikledi.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin bu indiriminde hangi ürünler var?

Tarım Kredi Kooperatif marketleri yaptığı güzel indirimde son günlere girildiğini duyurdu. Peki bu indirimde Tarım Kredi Kooperatif marketleri hangi ürünlere yer verdi; Pepsi, Fruko, Yedigün, Soğuk çay gibi içecek ürünlerinde cazip fiyatlar ile raflarına yerleşirken Ayçiçek yağı, siyez unu, tereyağı, makarna, pilavlık bulgur gibi ana ihtiyaçlarda da uygun fiyatlar gözden kaçmadı. Yine tava yoğurt, süzme peynir, zeytin, kaşar peyniri, tost peyniri gibi kahvaltılık ürünler de indirimli fiyatları ile raflarda.