Son dakika! NATO terörü kınadı! Türkiye'ye destek mesajı verdi!

Son dakika! NATO terörü kınadı! Türkiye'ye destek mesajı verdi!
Son dakika haberine göre NATO Türkiye ile dayanışma mesajı içeren bildirisini yayınladı. Bildiride terörü kınayarak Türkiye'ye destek verildiği yer aldı.

Bugün NATO Dışişleri Bakanları ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Bu toplantıda ilk bildiride yayınlandı. Toplantıda düzenlenen bildiri içeriğinde Rusya ile Ukrayna savaşında Ukrayna'dan taraf olduğunu belirtmelerinin yanı sıra terör örgütünün son zamanlarda yapmış olduğu eylemlere karşı Türkiye ile dayanışma mesajı da yer aldı. 

TERÖR KINANDI TÜRKİYE İLE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısında Türkiye ile dayanışma mesajı yayınlandı. Yayınlanan bildiride "Terörün tüm şekilleri ve tezahürlerini kınıyor, son korkunç terör saldırıları sonrasında can kayıplarının yasını tutan Türkiye ile dayanışma içinde duruyoruz." şeklinde ifadeler kullanıldı. 

Yapılan toplantıda NATO'nun caydırıcılığının ve savunmasının güçlendirilmesine yönelik yeni çalışmalar ile ilgili konulara da yer verildi. Toplantı sonrası yayınlanan bildiride ayrıca NATO ittifakının içinde bulunan ülkelere karşı tüm tehditlere karşı hep birlikte karşılık verileceği vurgulandı. 

Ayrıca yayınlanan bu bildiride Rusya ile Ukrayna savaşında  Ukrayna'dan taraf olunduğu tekrar vurgulanarak "Rusya'nın Ukrayna'daki sivil halka yönelik zulmü ve sürgün, işkence, kadınların ve çocuklara karşı barbarca davranışlar dahil insan hakları ihlallerini kınıyoruz." ifadeleri de yer aldı.