Son dakika Kadir İnanır'dan kötü bir haber daha geldi: Doktorundan açıklama geldi

Son dakika Kadir İnanır'dan kötü bir haber daha geldi: Doktorundan açıklama geldi
Beynindeki damara pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve uzun bir süre fizik tedavi gören Yeşilçam'ın ünlü ismi Kadir İnanır'dan bir kötü haber daha geldi.

Geçtiğimiz aylarda beyin damarına pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan Kadir İnanır, tedavi sürecine başlamıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırıldı.

Önemli Uyarı: Öfkelenmek Yasak

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Prof. Dr. Uğur Türe, Kadir İnanır'a tansiyonunun yükselmesine neden olabilecek her türlü duruma karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti. Doktor Türe, sanatçıya "Öfkelenmek yasak" diyerek kesin bir talimat verdi. Bu, İnanır'ın sağlığını koruması için hayati bir önlem olarak vurgulandı.

Hastanede Kontrol Altında

Kadir İnanır, genel sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla birkaç gün daha hastanede kalacak. Bu sürenin ardından fizik tedavi programına devam edilecek. Doktorların yakın gözetiminde olan sanatçının durumu dikkatle izleniyor.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu, hayranları ve yakınları tarafından yakından takip ediliyor. Uzmanların verdiği talimatlara uyması, İnanır'ın iyileşme sürecinde önemli bir rol oynayacak. Bu zorlu süreçte, ünlü sanatçının sağlığına kavuşması için gerekli tüm tedbirler alınıyor.

Yeşilçam'ın Efsane İsimlerinden Kadir İnanır'dan Kötü Haber

Beynindeki damara pıhtı atması nedeniyle daha önce hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, yoğun bir fizik tedavi sürecine başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı yeniden hastaneye kaldırıldı.

Doktorundan Önemli Uyarı

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Prof. Dr. Uğur Türe, Kadir İnanır'a yüksek tansiyondan kaçınması gerektiğini belirterek "Öfkelenmek yasak" dedi.

Kadir İnanır, genel kontrollerin yapılması amacıyla birkaç gün daha hastanede kalacak ve ardından fizik tedavisine devam edilecek.