Son dakika İstanbul'da yangın faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var: Valilikten açıklama geldi

Son dakika İstanbul'da yangın faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var: Valilikten açıklama geldi
İstanbul'dan gelen korkunç haber, Beşiktaş'ta bulunan 16 katlı bir binada çıkan yangınla ilgili olurken can kaybı sayısının arttığı bildirildi.

İlk bilgilere göre, 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, yapılan son açıklamada can kaybı sayısının 16'ya yükseldiği duyuruldu. Bu üzücü olayda yaralıların da olduğu bildirildi.

Vali Açıkladı: Olayla İlgili Detaylar

İstanbul Valisi Davut Gül, yangınla ilgili son detayları kamuoyuyla paylaştı. Olayın detaylarına ilişkin yapılan açıklamalar, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Şüpheliler Hakkında Gözaltı Kararı

Yangınla ilgili olarak 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İstanbul Valisi'nin açıklamaları, soruşturmanın seyrini gözler önüne serdi.

Olayın Nedeni ve İtfaiye Müdahalesi

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmamış olsa da, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği bildirildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangının kontrol altına alındığı aktarıldı.

Can Kaybı Sayısı 25 Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yangınla ilgili yaşananları kamuoyuna aktardı. İmamoğlu'nun açıklamaları, olayın boyutlarını ve yaşanan trajediyi gözler önüne serdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ölenlerin sayısının 25'e yükseldiğini duyuruldu.