Son dakika bakanlık yeni duyuru yayımlandı! Deprem nedeniyle hepsi iptal edildi: İkinci duyuruya kadar

Son dakika bakanlık yeni duyuru yayımlandı! Deprem nedeniyle hepsi iptal edildi: İkinci duyuruya kadar
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu çok önemli açıklamalarda bulunarak deprem nedeniyle organizasyonların iptal edildiğini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında Kahramanmaraş merkez üssü olarak gerçekleşen şiddetli deprem sonrası yeni kararları duyurdu.

ORGANİZASYONLAR DURDURULDU

Açıklamada ikinci bir duyuru dönemine kadar süresiz spor organizasyonlarının durdurulduğu paylaşıldı.

Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem 10 farklı ilde derinden hissedilirken can ayıpları gittikçe devam ederken çalışmaların sürdüğü ortamda Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında ülkenin genelindeki tüm spor aktivitelerinin durdurulduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu açıklamalarını sosyal medya üzerinden yaptı. Çalışmaların 10 farklı ilde devam ettiği soğuk hava şartlarına rağmen ekiplerin bölgede insanları kurtarabilmek için çalışma hızını arttırdığı şu saatlerde ivedi bir şekilde önlemler alınmaya devam ediyor.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Konu ile ilgili olarak Bakan Kasapoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklama yapılıncaya kadar durdurulma kararı alınmıştır. Bu konuda ilgili tüm birimlerimiz AFAD ile koordinasyonlu şekilde teyakkuz halinde. Aziz milletimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum"