Sinan Oğan’dan 2. tur açıklaması: Yüzde 4’lük fark kapanmaz bir fark değil! Kılıçdaroğlu'na destek..

Sinan Oğan’dan 2. tur açıklaması: Yüzde 4’lük fark kapanmaz bir fark değil! Kılıçdaroğlu'na destek..
Tüm Türkiye'nin yeni gündemi seçimin ikinci turu! Özellikle ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan'ın açıklamaları gündem olmaya devam ediyor. Yaptığı son açıklamasında CHP ve AKP arasındaki seçim sonucundaki yüzde 4'lük farkın kapanmayacak bir fark olmadığının altını çizdi.

İlk tur seçimlerinde yüzde 5’in üzerinde oy alarak dikkatleri çeken Sinan Oğan’nın ikinci turda kimi destekleyeceği merak konusu oldu.

Yaptığı açıklamasında iddialı bir konuşma sergileyen Sinan Oğan, “İstişare sonucunda karar vereceğiz. Ve bu kararı verdiğimizde de o tarafı kazandıracağız. Bu Erdoğan da olabilir Kılıçdaroğlu da olabilir, netleşmiş bir kararımız yok" ifadelerini kullandı.

Türkiye Pazar günkü seçimden çıktı. Ancak yapılan son açıklamaya göre seçim 28 Mayıs’taki ikinci tura kaldı. İlk turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 4’lük puan önüne geçti.

“DESTEK VERECEĞİMİZ TARAFA KAZANDIRACAĞIZ”

İstişarelerinin 1-2 daha süreceğini belirten Oğan, "İstişare sonucunda karar vereceğiz. Ve bu kararı verdiğimizde de o tarafı kazandıracağız. Bu Erdoğan da olabilir Kılıçdaroğlu da olabilir, netleşmiş bir kararımız yok" ifadelerini kullandı.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLERSEK..”

Bugün ise TV100’ün canlı yayınına konuk olan Sinan Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu biz desteklersek, sandığa gitmeyen seçmeni çekerse ve sandıklara sahip çıkılırsa kazandırırız. %4’lük puan kapanmayacak bir fark değil” dedi.