Sinan Oğan Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamıştı: Ümit Özdağ’dan itiraz geldi! Son dakika duyuruldu

Sinan Oğan Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamıştı: Ümit Özdağ’dan itiraz geldi! Son dakika duyuruldu
Tüm Türkiye Sinan Oğan'ın saat 17.00'deki destek açıklamasına kilitlenmişti. Oğan, yaptığı açıklamasında 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu. Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından itiraz geldi! Son dakika duyuruldu. İşte detaylar

Sinan Oğan’ın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini açıklamasından sonra Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ tarafından "Bu açıklama Zafer Partisi'ni bağlamıyor" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs’taki seçimlerde yüzde 5 oy alan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan tarafından önemli bir açıklama geldi. Oğan 2. Turda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurdu.

“KENDİ POLİTİK TERCİHİDİR”

Oğan’ın yaptığı açıklama sonrasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan şunları söyledi:

“Sayın Sinan Oğan'ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi'ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00'de benim tarafımdan yapılacaktır”

“HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPTI”

Bir diğer açıklama da ATA İttifakı’nın diğer bileşeni olan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz tarafından yapıldı. Öz, Twitter üzerinden, “Herkes kendine yakışanı yaptı" dedi.